Notícies

Donem el tret de sortida a la Campanya per a les Eleccions al Consell Escolar!

Categories: Consells escolars Notícies

07/11/2016

Cartell_eleccions_newAvui, 7 de novembre, comença la Campanya per a les Eleccions al Consell Escolar, un procés electoral que tindrà lloc a tots els centres d’ensenyament públics i concertats de Barcelona.

Des del Consell de la Joventut de Barcelona, junt amb la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut d’Educació, el Consell Escolar Municipal hem engegat aquesta campanya davant la importancia dels Consells Escolars com a òrgans de participació i dinamització dels centres. Els objectius principals de la campanya són facilitar el dret a vot per escollir als i les representants, promocionar les candidatures entre els i les alumnes i animar a participar en tot el procés de les eleccions.

En aquesta mateixa página web (sortimdelaula.cat) trobareu tot el material necesari per engegar la vostra campanya, tant adreçat a l’alumnat com als professor i professores. També farem seguiment de tot el que el mogui als diferents centres i trobareu les dates i el material de la formació que efectuarem un cop escollits els i les representants.

Contingut relacionat