Notícies

Els punts Jove, Informa’t i Participa!

Categories: Notícies

09/12/2020

Hi ha un actor clau en 80 instituts de secundària, de vegades desconegut, que pot donar suport a totes aquelles iniciatives dels estudiants: els punts Jove, Informa’t i Participa!, també anomenats punts JIP. Si ets part de l’alumnat i tens inquietuds més enllà de l’institut, segueix llegint que segur que t’interessa!

puntjip

Què és el punt JIP?

Cada punt JIP el forma un dinamitzador que atén a les consultes de l’alumnat de l’ESO o els deriva a altres recursos que els puguin ser d’utilitat. N’hi ha a la majoria d’instituts públics de Barcelona (més de 80) i els reconeixeras ja que van un dia a la setmana a l’institut, a l’hora del pati.

On el puc trobar?

Els trobareu amb una parada plena d’informació.més a més, els podeu contactar per WhatsApp o per correu electrònic.

Quins són els seus objectius?

Tenen dos objectius concrets:

  • Fomentar la participació i l’associacionisme juvenil, a través de tallers i orientació. Això significa, per exemple, que et poden ajudar a crear una associació d’estudiants, explicar-te els passos per ser delegat/da de classe o apropar-vos a les associacions del barri…
  • Apropar tota la informació que pugui necessitar l’estudiant, a partir de diades internacionals i càpsules informatives. Treballen sobre gènere, salut, convivència, sostenibilitat , orientacions afectivo-sexuals… i molt més!

 

zyvj2N

Podeu trobar tota la informació al seu web.

 

Contingut relacionat