Formació per a promoure la participació estudiantil

Donem tret de sortida a les inscripcions de la formació per promoure la participació estudiantil!

Des del Consell de la Joventut de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona continuem treballant per fomentar la participació estudiantil en els centres educatius de secundària de la ciutat. Som conscients de la importància dels espais de participació de les persones estudiants, així com de la importància de que aquestes estiguin formades i tinguin plens coneixements del que implica la representativitat i les estructures de participació dels centres.

Per totes aquestes raons, un convidem a dues formacions simultànies que tindran lloc el dimecres 24 de març de 2021 de forma virtual de 9h a 13h.

Una d’elles va dirigida a les alumnes que ocupen algun càrrec de representació de l’alumnat dels centres educatius de secundària de Barcelona. L’altra va dirigida a les persones professionals que treballen amb les joves en els centres educatius de secundària de la ciutat de Barcelona.

FORMACIÓ PER A REPRESENTANTS DE L’ALUMNAT

formaciorepresbanner2La jornada consisteix en una formació en grups de 10 alumnes aproximàdament que fan els mateixos tallers de forma simultània:

  • 09.00h – 09.15h Inscripcions i Benvinguda
  • 09.15h – 10.15h Primera part
  • 10.15h – 10.45h Descans i esmorzar
  • 10.45h – 12.35h Segona part
  • 12.35h – 13.00h Cloenda

⇓DESCARREGA’T EL PROGRAMA DE LA FORMACIÓTrobaràs totes les informacions al respecte, així com una descripció de cadascun dels tallers i dels continguts que es facilitaran.

INSCRIU-TE A LA FORMACIÓ PER A REPRESENTANTS

Cal que siguin els centres educatius qui inscriguin a l’alumnat participant i se’n faci responsable de la seva assistència, així com de que sigui acompanyat.

FORMACIÓ PER A DOCENTS

formaciorepresprofessionalsDe la mateixa manera que promovem la participació estudiantil, advoquem per una docència conscient i responsable que faciliti els processos participatius i acompanyi a l’alumnat en aquest procés de creixement, aprenentatge i implicació ciutadana amb la ciutat.

Per tot això, oferim una formació simultània al personal docent acompanyant de l’alumnat.

  • 09.00h – 09.15h Inscripcions i Benvinguda
  • 09.15h – 10.15h Primera part
  • 10.15h – 10.45h Descans i esmorzar
  • 10.45h – 12.35h Segona part
  • 12.35h – 13.00h Cloenda

⇓DESCARREGA’T EL PROGRAMA DE LA FORMACIÓTrobaràs quin des de quin enfocament tractarem el tema, la visió de participació que promovem des del CJB i els objectius de realitzar aquesta formació.

INSCRIU-TE A LA FORMACIÓ PER A L’EQUIP DOCENT

Cal realitzar una inscripció per persona, i no pas per equip educatiu assistent. En el cas que et vulguis apuntar però no siguis acompanyant de l’alumnat que participa de l’altra formació, si us plau, posa’t en contacte amb nosaltres.

AVALUA LA FORMACIÓ

Contacte

Consell de la Joventut de Barcelona:
C. Gran de Gràcia 190-192, 08012 Barcelona
T. 932654736
educacio@cjb.cat
www.cjb.cat