Formació per a Representants de l’Alumnat 2018

BANNER PLACES EXHAURIDES

places exhaurides per a la Formació de Representants de l’Alumnat del proper divendres 26 d’octubre!

Si us heu quedat sense places, podeu omplir igualment en el formulari d’inscripció perquè us tinguem en compte en cas de que hi hagi alguna cancel·lació. També ens serveix per veure quants centres s’han quedat sense places i valorar la possibilitat d’oferir una segona jornada.

ACCEDEIX AL FORMULARI

Què és aquesta formació?

És una formació dirigida a les persones delegades de classe i representants de l’alumnat al Consell Escolar dels diferents centres educatius de Barcelona.

S’organitza des del Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats estudiantils membres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu d’aquesta formació és seguir promovent la participació de l’estudiantat de la ciutat en els seus centres educatius, però aquest any anem un pas més lluny! La formació anirà, sobretot, enfocada a que l’alumnat d’un mateix districte tingui l’oportunitat de trobar-se, adquirir eines per promoure la participació i organitzar-se a escala territorial per tal d’impulsar les seves propostes!

L’escaleta de la jornada és la següent:

09:15h Arribada i inscripcions
09:45h Benvinguda i presentació de la formació
10:00h Activitat 1 – Eines i recursos per promoure la participació
11:30h Esmorzar
12:00h Activitat 2 – Participació estudiantil per districtes
13:45h Presentació dels resultats en plenari
14:30h Cloenda de l’acte

I si voleu més informació només us heu de posar en contacte amb nosaltres; ho podeu fer a través del correu educacio@cjb.cat o bé trucant al 932654736 i demanant per la Itziar.