Formació per a Representants de l’Alumnat

1329841353411librosdnJa us podeu inscriure a la Formació de Representants de l’Alumnat que tindrà lloc el divendres 8 de juny de les 9.30h a les 14.30h a l’Espai Jove La Fontana! Aquesta formació va dirigida a les persones delegades de classe i representants de l’alumnat al Consell Escolar dels diferents centres educatius de Barcelona.

S’organitza des del Consell de la Joventut de Barcelona i les entitats estudiantils membres, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu d’aquesta formació és seguir promovent la participació de l’estudiantat de la ciutat en els seus centres educatius, però aquest any anem un pas més lluny! La formació anirà, sobretot, enfocada a que l’alumnat d’un mateix districte tingui l’oportunitat de trobar-se, adquirir eines per promoure la participació i organitzar-se a escala territorial per tal d’impulsar les seves propostes!

Alerta! Cal que la inscripció la realitzi el centre educatiu ja que, al realitzar-se en horari escolar, és necessari que l’alumnat vagi acompanyat per personal docent!

I si voleu més informació només us heu de posar en contacte amb nosaltres; ho podeu fer a través del correu educacio@cjb.cat o bé trucant al 932654736 i demanant per la Itziar.

En breus us compartirem els continguts detallats de la formació, estigueu alerta!