Vols formar part de la borsa de dinamització del VCP?

Si pertanys a un esplai o agrupament, o bé formes part d’un casal de joves o entitat territorial, i vols formar part de la borsa de dinamització del projecte Visc, Convisc, Participo!, primer cal que t’inscriguis formulari d’inscripció a la borsa de dinamització!

D’altra banda, si pertanys a una entitat estudiantil membre del CJB, ja sigui AEP, AJEC, FDE o SEPC, i vols col·laborar en el projecte com a persona experta en participació estudiantil, cal que facis la a través del formulari d’inscripció a l’equip d’estudiantils!

El període d’inscripció és del 27 de juliol al 8 de setembre de 2019. Durant la setmana del 9 al 13 de setembre se’t comunicarà si has entrat o no a formar part de la borsa de dinamització.

Si tens qualsevol dubte et pots posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic vcp@cjb.cat, i mirarem de respondre’t amb la major brevetat possible. Tingues present que el CJB restarà tancat per vacances del 27 de juliol a l’1 de setembre, ambdós inclosos, però et respondrem tant aviat com tornem!

 

visc-convisc-participo_banner_web