Notícies

L’alumnat de l’INS Les Corts participa en la programació de l’Espai Jovercardí

Categories: Consells escolars Notícies

11/07/2016

VCP Les Corts 2El curs de 3r d’ESO veu fetes realitat algunes de les seves propostes d’activitats per aquest juliol 2016

 

El projecte Visc, Convisc Participo 2015-2016 a l’INS Les Corts ha tingut un resultat especial. En el marc de les sessions de l’assignatura de Cultura i valors ètics els i les alumnes de 3r d’ESO d’aquest institut van fer un seguit de propostes d’activitats a realitzar a l’Espai Jovecardí. Del munt d’idees que l’alumnat va posar sobre la taula quatre van ser escollides per a incorporar a la programació de l’Espai. Avui mateix des de l’Espai Jovecardí organitzen una Sortida amb Banana aquàtica; el dimarts passat 6 de juliol es va organitzar un Campionat de futbol 5×5. L’Antikaraoke programat pel dia 14 també és proposta de l’alumnat així com l’activitat d’Atrapa la bandera.

L’Espai Jovecardí un espai per adolescents i joves d’entre 12 i 17 anys en què es programen activitats obertes, la majoria gratuïtes. És un espai flexible, que s’adapta a les demandes dels i les joves que volen compartir experiències, conèixer nova gent i participar de la vida del barri. L’Espai, ubicat a la Travessera de les Corts, 94 i és obert de dilluns a divendres de 16h a 21h.

Per saber-ne més i inscriure’us a les activitats podeu visitar el web de l’Espai Jovercardí.

Contingut relacionat