Notícies

Les candidatures al Consell Escolar de l’INS Juan Manuel Zafra presenten els seus discursos electorals!

Categories: Consells escolars Notícies

22/11/2018

foto2Ahir dimecres 21 de novembre van tenir lloc les presentacions de les quatre persones candidates al Consell Escolar de l’Institut Juan Manuel Zafra. Sí, sí, quatre! La setmana passada us explicàvem que, després que el Punt JIP s’encarregués de donar a conèixer què és el Consell Escolar del centre, tres persones s’havien presentat com a candidates. Finalment, però, sembla que una més s’ha animat a presentar-se!

Aquesta vegada, doncs, ha estat el torn de les persones candidates de prendre el protagonisme! Primer de tot, el Punt JIP els hi ha facilitat eines per a preparar els seus discursos, tant per a estructurar tots els missatges a transmetre com per treballar les habilitats oratòries i carismàtiques. Amb tot preparat, les persones candidates han realitzat un passa-classes per a totes les aules del centre per tal que tot l’estudiantat pogués conèixer les diferents candidatures i discursos electorals. Els discursos han estat un èxit i les persones candidates han mostrat una actitud proactiva, han i han deixat constància de les futures accions que realitzarien com a conselleres escolars.

Les eleccions de l’Institut tindran lloc a l’inici del mes de desembre, així que desitgem molta sort a totes i cadascuna de les persones candidates al Consell Escolar!

Ainhoa Giménez – Dinamitzadora del Punt JIP del Districte de Sant Martí (jip_santmarti@bcn.cat)

Contingut relacionat