Punts JIP

logo-jip-transpEls Punts JIP “Jove, Informa’t i Participa” és una iniciativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona que es duu a terme a Centres d’Educació Secundària de la ciutat, ja que està pensat perquè sigui una eina adreçada a estudiants de 12 a 16 anys.

Ara per ara, podeu trobar els Punts JIP a més de 70 centres, on hi ha una persona dinamitzadora que atén les consultes dels nois i noies, amb la finalitat de facilitar tota la informació que pugui ser del seu interès i de fomentar la participació i l’associacionisme juvenil.

Molts d’aquests Punts JIP es troben en centres educatius on desenvolupem el projecte Visc, Convisc, Participo! i on fomentem el vot per les eleccions del Consell Escolar. Per això, el CJB i els Punts JIP intentem anar coordinats, ja que d’aquesta manera unim forces a l’hora de promoure la participació entre els i les joves. En aquest web trobareu algunes notícies sobre les eleccions del Consell Escolar dels diferents centres, les quals han estat facilitades des dels Punts JIP. No dubteu a fer-hi una ullada!

Si voleu saber més informació i descobrir si el vostre centre disposa de Punt JIP, entreu en aquest enllaç o busqueu-los al Facebook!