Notícies

Tot apunt per celebrar les eleccions al Consell Escolar a l’INS Lluís Vives!

Categories: Consells escolars Notícies

26/11/2018

L’Institut Lluís Vives ja ho té tot apunt per celebrar les eleccions al Consell Escolar del seu centre el proper dimecres 28 de novembre! Vols saber com ha anat tot el procés de preparació? Tot seguit t’ho expliquem!

foto 1Durant la setmana passada a les van realitzar diverses accions amb motiu de les eleccions. La primera d’elles va ser una reunió amb totes les persones de l’alumnat que han presentat candidatura. D’aquesta manera, van poder conèixer de primera mà i amb l’ajuda del Punt JIP quin és el rol de la figura de representant de l’alumnat i quines funcions ha de complir.

D’altra banda, i per tal de donar a conèixer les seves propostes a la resta de l’alumnat, cada una de les persones candidates va preparar un cartell informatiu amb totes aquelles idees per millorar l’institut.

Per últim, també es va realitzar un passa-classes que va servir per presentar els seus discursos com a persones candidates i, així, poder presentar les seves raons per ocupar aquest càrrec i demanar el vot a l’estudiantat.

Irene Pinillos Vallés – Dinamitzadora Punt JIP del Districte Sants-Montjuïc

Contingut relacionat