Notícies

Tres instituts es desborden amb les candidatures al Consell Escolar!

Categories: Consells escolars Notícies

05/12/2016

La setmana passada van tenir lloc les esperades eleccions als Consells Escolars dels diferents instituts de la ciutat! Ja hem anat veient diferents idees i campanyes que s’han dut a terme en la diversitat d’instituts de Barcelona, però els tres que us presentem a continuació ho han petat!

bernat-metge-passa-classes Els instituts Juan Manuel Zafra, Súnion i Bernat Metge són un exemple de com preparar-se per les eleccions al Consell Escolar! Gràcies al suport dels Punts JIPs de cada centre, s’han pogut preparar xerrades informatives, trobades amb les persones delegades i sotsdelegades del mandat anterior, trobades amb l’equip directiu del centre, passa-classes, etc.

bernat-metge

Tot això ha causat tant interès que a l’institut Súnion s’hi han presentat 7 candidatures i al Bernat Metge s’hi han presentat 10! Totes elles tan de primer com segons cicle d’ESO i també de Batxillerat!

Tot un èxit de participació que cal felicitar!

Des del CJB volem donar l’enhorabona a totes aquelles persones que es van atrevir a presentar-se a les eleccions i desitjar molta sort a aquelles persones que han sortit escollides!

 

Contingut relacionat