Notícies

Per què li diuen sexting quan parlen de sexpreading?

Categories: General Notícies

17 d'abril de 2018

EdPAC i Candela us conviden a les Jornades “Per què li diuen sexting quan parlen de sexpreading? Violències sexuals i pantalles: la difusió d’imatges sense consentiment. Repensant els models de prevenció i abordatge”

cartell definitiu_webQue les xarxes reprodueixen masclisme està més que demostrat, només cal fer una ullada ràpida a continguts, xarxes i aplicacions per fer-nos una idea de l’abast. Però, són les TIC la causa? Realment les TIC augmenten la violència masclista entre la població jove? Amb aquesta jornada es volen fer unes aportacions a una violència paradigmàtica: l’enviament de fotografies de contingut sexual sense el consentiment de la persona que hi apareix.

Què està passant que els i les nostres joves estan exercint aquesta violència continuada i de forma col·lectiva? Apropa’t a la jornada per debatre, reflexionar i posar en comú eines que ens ajudin a millorar la prevenció de les violències 2.0 i els models de prevenció en general.

L’acte tindrà lloc el dia 11 de maig de 9h a 14h al Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison. Cal inscripció prèvia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Contingut relacionat