Notícies

1ª Edició del Boca Orgull Party

Categories: Notícies

7 de setembre de 2018

L’Espai Jove Boca Nord, al Districte d’Horta-Guinardó, queBOPFLYERDEF porta ja quasi vint anys oferint recursos i suport a les iniciatives juvenils del districte, organitza la primera edició del Boca Orgull Party, B.O.P., el proper 6 d’octubre.

El B.O.P sorgeix de la necessitat de donar resposta als col·lectius joves LGTBI+ amb la creació d’un acte festiu i participatiu que funcioni com a referent del moviment LGTBI+ jove i es converteixi en plataforma per a relacionar-se, ser un aparador de les seves propostes, iniciar projectes conjunts i, sobretot, amb molta festa i B.O.P, molt de B.O.P.

El dia 6 d’octubre de 2018 de 18h00 a 00h00 hi podreu trobar: xerrades, accions artístiques, projeccions de clàssics LGTBI+, espectacles, sessions de dj’s i molt més.

Si volguéssiu col·laborar, també és possible enviant un correu a info@talcomsom.org

Animeu-vos!

Contingut relacionat