Notícies

Practiques chemsex? Necessites assessorament?

Categories: General Recursos

31 de gener de 2019

Saps què és el chemsex? N’ets practicant? Des de Stop Sida el chemsex és entès com un us intencionat de drogues per mantenir relacions sexuals durant un llarg període de temps. Això inclou tant un us problemàtic de les mateixes com un us responsable. És important, però, abordar aquest fenomen des de la gestió dels riscos. Alguns d’ells específics, com la salut sexual, l’entorn social, psicològic i material de qui ho practica.

5-Servicio-ChemSex

Davant la falta d’una resposta adaptada a les necessitats de les persones usuàries de chemsex, Stop Sida ha decidit obrir el servei «ChemSex Support», desenvolupat i mantingut quasi exclusivament amb fons propis. Aquest servei es centra en les necessitats psicosocials que puguin tenir les persones usuàries, oferint atenció psicosocial personalitzada, de forma confidencial i gratuita, i facilitant la vinculació a la xarxa d’atenció a la drogodependència (RAD). A més a més, te en compte les seves vivències en relació a la orientació sexual i/o identitat de gènere.

Per a més informació, consulta el web de Stop Sida.

Contingut relacionat