Notícies

Formularis municipals amb més opcions d’identitat de gènere

Categories: General Notícies

11 de març de 2019

A partir d’ara, els formularis i registres de l’Ajuntament de Barcelona permetran més opcions a l’hora de marcar la identitat de gènere de les persones que es registrin. A més, inclouran un camp per especificar el nom pel qual les persones transi intersexuals volen ser reconegudes per l’Administració.

No en tots els formularis es demana el gènere, però, a partir d’ara en els casos que calgui, les opcions a escollir seran home, dona, home trans, dona trans i cap de les anteriors. D’altra banda, es podrà afegir el nom pel qual la persona vol ser coneguda, en el cas que no sigui el mateix que consta al seu document d’identitat. En el cas de joves i infants, de menys de 18 anys, caldrà l’autorització de les persones que tinguin la tutoria legal.

L’objectiu és, doncs, seguir implementant mesures per acabar amb les discriminacions que pateixen les persones no binàries a l’hora de realitzar tràmits administratius.

Contingut relacionat