Notícies

Comencem a preparar la Setmana de la Diversitat LGBTI+

Categories: General

20 de març de 2019

El Grup de Treball LGBTI+ ha començat a dissenyar i preparar la Setmana de la Diversitat Afectivosexual i de Gènere, una de les activitats que, després de diverses edicions amb molt èxit de participació està molt consolidada.

Així doncs, el passat 13 de març, entitats de diferents àmbits (educatives, sindicals, polítiques, de l’àmbit LGBTI+ i altres) es van reunir per primera vegada per començar a encaminar l’edició 2019. Els objectius per aquest curs són aconseguir una participació plural i àmplia de persones joves associades i no associades en les diferents activitats que s’organitzen. D’altra banda, se seguirà treballant per intentar repartir les activitats arreu de la ciutat i que siguin de temàtiques diferents.

El Grup de Treball encara està obert a noves entitats i joves que tinguin interès a organitzar la Setmana! Ens tornarem a trobar el pròxim 3 d’abril a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana. Si vols assistir-hi, no ho dubtis i envia un correu electrònic a dretscivils@cjb.cat.

Contingut relacionat