SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA SORTIM DE L’AULA

Sorim-de-laula

Sindicats i associacions d’estudiants

Laboris amet adipisicing adipisicing in irure ex nostrud non amet tempor fugiat reprehenderit aute incididunt. Ullamco qui deserunt amet dolore adipisicing ex cillum ad minim veniam. Ea duis anim sit dolor. Cillum deserunt consectetur quis. Est id qui aute commodo id dolore et. Ea anim dolore elit anim cupidatat. Qui officia eiusmod cupidatat ipsum labore aliqua.

Associació d’Estudiants Progressistes AEP

L’Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) és un sindicat d’estudiants de Catalunya, d’ideologia esquerrana, que tenim com a principals objectius l’assoliment d’un ensenyament públic, de qualitat i gratuït, la millora de les condicions d’estudi dels estudiants i la realització d’activitats socioculturals que fomentin l’esperit crític.
Front-destudiants

Front d’Estudiants

El Front d’Estudiants és un sindicat estudiantil organitzat arreu del país. Les nostres seccions sindicals treballen a cada centre d’estudis, cada institut i cada facultat per construir una educació que respongui als nostres interessos i necessitats; als interessos dels fills i filles de les famílies treballadores
SEPC

Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans

El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) som l’organització estudiantil de l’Esquerra Independentista, nascuda arran de la fusió de les organitzacions estudiantils Alternativa Estel i la Coordinadora d’Estudiants dels Països Catalans (CEPC). Treballem amb voluntat d’esdevenir l’eina de totes les estudiants dels Països Catalans per la seva autoorganització, formació i presa de consciència en la defensa dels nostres drets com a estudiants i persones des d’una perspectiva: socialista, feminista, independentista i ecologista.

Sindicats d’estudiants

Són organitzacions estudiantils que reivindiquen els drets de l’alumnat i la lluita per a una educació pública de qualitat. Estan conformats per estudiants que s’organitzen col·lectivament per assenyalar les mancances de l’actual model educatiu i reivindicar que es garanteixin els drets a una educació pública i de qualitat. 

Si ets una estudiant que vol organitzar-se, et deixem a continuació els sindicats que participen del CJB. Organitza’t i participa!

Associacions d’estudiants

Al CJB també participen associacions d’estudiants que s’organitzen o bé per donar resposta a necessitats comunes que identifiquen les estudiants o bé per generar projectes d’interessos compartits entre estudiants d’un mateix àmbit.

AECS

Associació d’Estudiants de Ciències de la Salut

AECS és una associació d’estudiants universitaris de caire social, científic i cultural. Mitjançant les nostres petites activitats hem aconseguit conscienciar diverses generacions fent entendre que la salut és un valor fonamental i universal, i que és tasca de tothom vetllar per ella.
AIESEC

AIESEC

AIESEC és la organització d’estudiants més gran del món i estem presents en 128 països i 2500 universitats. El nostre objectiu és desenvolupar el lideratge dels joves a través d’experiències a l’estranger, és per això que fem voluntariats i pràctiques internacionals.
ESN

Erasmus Student Network (ESN)

ESN és una de les majors associacions interdisciplinàries a Europa, fundada el 1989 per l’ajuda i el desenvolupament de l’intercanvi d’estudiants. Actualment, està present a gairebé 40 països d’arreu del món. A Barcelona, tenim delegacions a les quatre universitats públiques de referència (UAB, UB, UPC i UPF) i ens dediquem a la realització d’activitats culturals, esportives, lúdiques i d’impacte social que tinguin com a objectiu principal l’enriquiment de la societat a través dels i les estudiants internacionals que venen a la ciutat a realitzar la seva mobilitat. A més a més, comptem també amb diversos projectes de caire nacional i internacional que passen per a potenciar les sis causes per les quals treballem: cultura, salut i benestar, ocupabilitat, sostenibilitat, educació i joventut i inclusió social.