Contacta amb el CJB

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

De dilluns a dijous de 10 a 15h i de 16 a 20h
Divendres: de 10 a 15h.

D’acord amb la normativa de protecció de dades t’informem que: El responsable del tractament de les dades personals és la Direcció de Comunicació del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB). Les teves dades només s’utilitzaran per al registre i gestió de les consultes que es plantegen a través del formulari per donar resposta a aquestes. En el cas que acceptis expressament també rebre informació sobre recursos i serveis de l’àmbit associatiu i juvenil utilitzarem les mateixes per a aquesta altra finalitat. La gestió de les finalitats anteriors només es farà sota el consentiment de les persones que l’hagin donat. No traspassarem les teves dades a tercers sense el teu consentiment previ. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament. Per a més informació podeu consultar la nostra Política de privacitat a la web. També pots contactar amb cjb@cjb.cat

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.