Emergència climàtica

L’àmbit d’Emergència Climàtica ha evolucionat al llarg dels anys de la mà de les lluites del moviment ecologista. Es proposa ser un espai de trobada, debat i confluència de l’associacionisme juvenil que posi al centre la rellevància del paper de les persones joves per a fer front a la situació actual d’Emergència Climàtica.

Projectes destacats
Emergència climàtica
#EnsMovem contra el nou sistema tarifari!
En tant que plataforma de representació del jovent de la ciutat, des del CJB 
Què treballem en aquest àmbit?

Durant els últims anys, s’ha dut a terme una anàlisi de la realitat de les entitats juvenils envers la lluita ecologista i la sostenibilitat, que ens ha dut a teixir una nova xarxa d’aliances i a incorporar-nos a la Xarxa per la Justícia Climàtica, podent-hi aportar perspectiva juvenil i enriquint la nostra feina amb les lluites d’entitats especialitzades.

Publicacions relacionades
S.O.S Campaments
Emergència climàtica
S.O.S Campaments
Recull de diferents pràctiques i consells que us ajudaran a fer acampades més responsables amb el medi ambient amb l’objectiu de reduir al màxim l’impacte que deixem al terreny i a l’ecosistema,
Reciclem-nos: guia d’autodiagnosi ambiental
Emergència climàtica
Reciclem-nos: guia d’autodiagnosi ambiental
Recursos i preguntes que premetran a les entitats juvenils conèixer les seves principals mancances en matèria de sostenibilitat i el seu impacte medioambiental
Emergència climàtica
Barcelona és bona… però a peu millora!
Mapa ciclable i peatonal de la ciutat de Barcelona.
Tècniques referents de l’àmbit

Clara Gené

dretscivils@cjb.cat
615 62 72 25

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.