Emergència climàtica

L’àmbit d’Emergència Climàtica ha evolucionat al llarg dels anys de la mà de les lluites del moviment ecologista. Es proposa ser un espai de trobada, debat i confluència de l’associacionisme juvenil que posi al centre la rellevància del paper de les persones joves per a fer front a la situació actual d’Emergència Climàtica.

Projectes destacats
Emergència climàtica
IV Congrés “El transport públic és cosa de dones”
Un any més l’Associació per a la Promoció de ...
Emergència climàtica
Participació en la Xarxa de Justícia Climàtica
La Xarxa de Justícia Climàtica ...
Què treballem en aquest àmbit?

Durant els últims anys, s’ha dut a terme una anàlisi de la realitat de les entitats juvenils envers la lluita ecologista i la sostenibilitat, que ens ha dut a teixir una nova xarxa d’aliances i a incorporar-nos a la Xarxa per la Justícia Climàtica, podent-hi aportar perspectiva juvenil i enriquint la nostra feina amb les lluites d’entitats especialitzades.

Publicacions relacionades
Reciclem-nos: guia d’autodiagnosi ambiental
Emergència climàtica
Reciclem-nos: guia d’autodiagnosi ambiental
Recursos i preguntes que premetran a les entitats juvenils conèixer les seves principals mancances en matèria de sostenibilitat i el seu impacte medioambiental
S.O.S Campaments
Emergència climàtica
S.O.S Campaments
Recull de diferents pràctiques i consells que us ajudaran a fer acampades més responsables amb el medi ambient amb l’objectiu de reduir al màxim l’impacte que deixem al terreny i a l’ecosistema,
Emergència climàtica
Barcelona és bona… però a peu millora!
Mapa ciclable i peatonal de la ciutat de Barcelona.
Tècniques referents de l’àmbit
ClaraG

Clara Gené

dretscivils@cjb.cat
615 62 72 25

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.