Portal de Transparència

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAl Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) estem compromesos amb la gestió responsable i transparent dels recursos econòmics dels quals disposem. En aquest espai web us pretenem donar el màxim d’informació estructurada i accessible per tal que pogeu conèixer tot allò que fa referència als nostres projectes i a la gestió econòmica de l’entitat i els serveis que gestionem.

MEMÒRIA 2020

L’any 2020 ha estat un any complicat, ple de reptes per l’associacionisme juvenil i per nosaltres com a plataforma que el representa. La covid-19 no ens ha posat les coses fàcils, però tot i així el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) hem continuat treballant en més de 100 línies i projectes definits per les entitats membre, hem encetat un munt de noves iniciatives juvenils molt engrescadores i ens hem reinventat per continuar fomentant l’associacionisme en temps de distància social i omplint d’activitat l’Espai Jove La Fontana, el Punt InfoJOVE Gràcia i el Centre de Recursos per a l’Associacionisme Juvenil (CRAJ).

Sense la feina incansable i voluntària de totes les entitats i joves associades no hauríem sobreviscut aquests 12 mesos tan intensos. Tampoc sense un equip tècnic conformat per persones compromeses que moltes vegades s’impliquen més enllà de les seves obligacions laborals. El Secretariat del CJB tenim més clar que mai que l’associacionisme, les xarxes de suport mutu i una societat polititzada, activa i implicada és clau per sobreviure com a espècie: ja sigui davant un virus, davant la precarietat o davant les violències estructurals que condicionen a diari les vides de milers i milers de joves.

Els espais de treball han continuat essent el nucli d’aquestes iniciatives compartides entre entitats, mentre que el Secretariat hem assumit el lideratge polític de tot plegat gràcies a la confiança que l’Assemblea va dipositar en nosaltres. La participació activa de les joves associades a les entitats membre, així com la de totes les persones que col·laboren desinteressadament amb el CJB, ha permès tancar amb èxit un any del que sentir-nos, tot i les circumstàncies, orgulloses. Molt orgulloses.

I recorda: Associa’t! La millor vacuna

VEURE EL RESUM MEMÒRIA 2020

CONSULTA EL BALANÇ ECONÒMIC

PROJECTE 2021

Al 2021 continuarem amb la gestió associativa del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), l’Espai Jove La Fontana i el Punt InfoJOVE Gràcia amb l’objectiu de respondre les necessitats del jovent associat i no associat de la ciutat, oferint recursos, informació i assessorament gratuït a totes les persones joves que ho necessitin.

El 27 de març de 2021 vam celebrar l’Assemblea General Ordinària i es van presentar i aprovar les línies i pressupost pel nou any.

VEURE LES LÍNIES I PROJECTES 2021

CONSULTA EL PRESSUPOST ECONÒMIC

Amb la voluntat de millora d’aquest espai, ens podeu fer arribar les vostres crítiques,
propostes o valoracions a cjb@cjb.cat