Portal de Transparència

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAl Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) estem compromesos amb la gestió responsable i transparent dels recursos econòmics dels quals disposem. En aquest espai web us pretenem donar el màxim d’informació estructurada i accessible per tal que pogeu conèixer tot allò que fa referència als nostres projectes i a la gestió econòmica de l’entitat i els serveis que gestionem.

MEMÒRIA 2019

L’any 2019 el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) hem donat continuïtat a molts projectes en els quals ja veníem treballant i n’hem impulsat alguns de nous. Els grups de treball (GT) han seguit essent el nucli d’aquestes iniciatives compartides entre entitats i el Secretariat hem seguit assumint el lideratge polític de tot plegat gràcies a la confiança que l’Assemblea va dipositar en nosaltres. La participació i motivació que caracteritza totes les entitats i persones que col·laborem amb el CJB ha permès dur a terme un munt de projectes.

Enguany des del CJB comencem un nou cicle i tornem a presentar nous projectes i programes fruit del treball amb les entitats juvenils de la ciutat. Només les ganes de construir conjuntament i de treballar per l’enfortiment del moviment associatiu juvenil de la ciutat expliquen que la llista de projectes d’aquest any sigui tan llarga. Haver arribat fins aquí també ha estat gràcies a totes les entitats que ens heu acompanyat en aquest procés i a totes les persones que hi heu posat el vostre granet de sorra. Enmig d’aquests granets també hi trobem els de les persones tècniques que dia rere dia col·loquen les peces perquè la resta puguem treballar-les.

VEURE EL RESUM MEMÒRIA 2019

CONSULTA EL BALANÇ ECONÒMIC

PROJECTE 2020-2021

L’any 2020 es presenta com un període ple de reptes. El CJB comença un nou conveni biannual ple de nous projectes que es portaran a terme durant els anys 2020 i 2021. Un any més, des del CJB es seguirà treballant per executar projectes amb continuïtat i consolidats, alhora que se n’impulsaran de nous sorgits de les inquietuds de les pròpies entitats.

La implicació, motivació i participació de les entitats continuaran essent els elements imprescindibles per a impulsar un CJB útil per a les entitats, i per a les persones joves associades i no associades. Per a fer-ho, continuarem treballant per donar veu i recursos a la joventut barcelonina que intenta construir-se un vida autònoma, plena i digna malgrat la precarietat laboral; ens mobilitzarem per eradicar el racisme i la xenofòbia del nostre entorn a través de l’Aixada Antiracista; debatrem entorn a un nou Pla d’Equipaments Juvenils que doni resposta a les necessitats dels i les joves i de les entitats del territori; obrirem noves vies d’intercanvi i coneixença a través del programa de cultura de pau; contribuirem al foment de l’associacionisme i de la participació juvenil a través de projectes imprescindibles com el Visc, Convisc, Participo!; vetllarem perquè la diversitat -funcional, sexual, cultural, de gènere-, sigui entesa i viscuda com un element enriquidor i en cap cas motiu de discriminació.

També continuarem amb la Gestió Associativa del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils, l’Espai Jove La Fontana i el Punt d’Informació Juvenil de Gràcia amb l’objectiu de respondre les necessitats del jovent associat i no associat de la ciutat, oferint recursos, informació i assessorament gratuït a totes les persones joves que ho necessitin.

El 19 de setembre de 2020 vam celebrar l’Assemblea General Ordinària i es van presentar i aprovar totes les propostes que trobareu descrites en el Pla de Treball i el Pressupost.

Amb la voluntat de millora d’aquest espai, ens podeu fer arribar les vostres crítiques,
propostes o valoracions a cjb@cjb.cat