Les joves no tenim cap dubte que el transport públic és una necessitat, que ha de ser assequible per tothom i ha de millorar i garantir-se el servei que presta.

Ara bé, moltes vegades oblidem que hi ha un altre transport públic que contamina encara menys i, fins i tot, és molt saludable: anar a bici o a peu.

De vegades fem servir el transport públic per trajectes curts que, de saber-ho, ens sortirien millor a peu o en bicicleta. És per això que el CJB hem decidit publicar aquest mapa amb el temps que trigaríem caminant o a en bicicleta entre les diferents estacions de metro de la ciutat.

Òbviament, es tracta de temps aproximats, ja que no tothom camina o pedaleja a la mateixa velocitat, ni és el mateix un camí de baixada que un de pujada. Però de ben segur que descobreixes que, moltes vegades, et surt més a compte una passejadeta que esperar el bus. I fas salut!

Any de publicació de la guia: 2018

Altres publicacions relacionades
Emergència climàtica
Recursos i preguntes que permetran a les entitats juvenils conèixer les seves principals mancances en matèria de sostenibilitat i el seu impacte medioambiental
Emergència climàtica
Recull de diferents pràctiques i consells que us ajudaran a fer acampades més responsables amb el medi ambient amb l’objectiu de reduir al màxim l’impacte que deixem al terreny i a l’ecosistema,

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.