5 coses a saber si et volen apujar el lloguer amb l’excusa de l’IPC

El Consell de la Joventut de Barcelona, en aliança amb el Sindicat de Llogateres, us presentem aquesta càpsula informativa. Si et volen apujar el lloguer amb l’excusa de l’IPC, coneix els teus drets per evitar abusos!

Per conèixer millor els teus drets i per defensar-te dels abusos, tant il·legals com legals, el millor que pots fer és organitzar-te com a llogatera.

Altres publicacions relacionades
Emancipació
Les coses que has de tenir clares abans de llogar un habitatge. Que no t’enganyin!
Emancipació
Recursos per entendre millor el model educatiu de la Formació Professional, i més concretament, la Formació Professional Dual. Aquesta nova modalitat combina la formació acadèmica amb l’estada a l’empresa.
Emancipació
Visibilitzar la doble discriminació que pateixen les dones joves, en tant que dones i del col·lectiu jove, a l’hora d’incorporar-se i desenvolupar-se plenament al mercat laboral

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.