Guia Jove per l'Emprenedoria i l'autoocupació

Guia Jove per l’Emprenedoria i l’autoocupació #noclaudiquis

Guia Jove per l'Emprenedoria i l'autoocupació

Les paraules emprenedor i emprenedoria s’han convertit en una constant al nostre entorn ja que les sentim quan es parla de crisi, d’atur, d’ocupació… Però què és realment ser una persona emprenedora o emprendre? Informació sobre les possibilitats que existeixen quan es té una idea i es vol desenvolupar. Hi trobarem explicades les diferents formes que pot adoptar una empresa, així com els avantatges i inconvenients que té cada model.

Altres publicacions relacionades
Emancipació
Recursos per entendre millor el model educatiu de la Formació Professional, i més concretament, la Formació Professional Dual. Aquesta nova modalitat combina la formació acadèmica amb l’estada a l’empresa.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.