Consells clau si estàs a punt de llogar un habitatge

El Consell de la Joventut de Barcelona, en aliança amb el Sindicat de Llogateres, us presentem aquesta càpsula informativa.

 

 

Per conèixer millor els teus drets i per defensar-te dels abusos, tant il·legals com legals, el millor que pots fer és organitzar-te com a llogatera.

Altres publicacions relacionades
Emancipació
Hi trobarem explicades les diferents formes que pot adoptar una empresa, així com els avantatges i inconvenients que té cada model.
Emancipació
Recursos per entendre millor el model educatiu de la Formació Professional, i més concretament, la Formació Professional Dual. Aquesta nova modalitat combina la formació acadèmica amb l’estada a l’empresa.
Emancipació
Visibilitzar la doble discriminació que pateixen les dones joves, en tant que dones i del col·lectiu jove, a l’hora d’incorporar-se i desenvolupar-se plenament al mercat laboral

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.