All lives matter? Nova formació en antiracisme per entitats juvenils

Encara et creus allò de “All Lives matter“? La vostra entitat és realment un espai lliure de racisme? Com podem treballar per ser entitats antiracistes, inclusives i diverses?

Estrenem un nou cicle formatiu per combatre el racisme a les entitats juvenils, un curs organitzat pel Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ) i el CJB per donar resposta a aquestes preguntes.

  • Quan? Dimecres 2 i 9 de desembre, de 18h30 a 20h30
  • Amb qui? SOS Racisme, Col·lectiu Catàrsia i Joves Gitanos de Gràcia
  • Quant? La formació és gratuïta per associacions i col·lectius juvenils, però amb places limitades!

Aquesta formació està orientada a reconèixer el racisme que es dóna en el si de les associacions i col·lectius juvenils, sent conscients que el racisme és un aspecte estructural i que, per tant, els espais associatius no n’estan exempts. Un cop detectades aquestes manifestacions del racisme, toca passar a l’acció i abordar-les, tot promovent l’antiracisme en el nostre dia a dia i en el de les nostres entitats.  

allivesmatterr

Si sou un col·lectiu o associació de joves de Barcelona i aquest tema us interpel·la, no ho dubteu! Podeu consultar continguts i inscripcions al web del CRAJ!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Drets de ciutadania
Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona
Barcelona estrena el Centre de Recursos en Drets Humans, un espai que ofereix recursos a ...
Drets de ciutadania
12 d’octubre: Res a celebrar
El Secretariat i el conjunt de treballadores del Consell de la Joventut de Barcelona (CJ ...
Drets de ciutadania
Parlem del poder adult i l’adultocentrisme?
Elaborem un informe sobre adultocentrisme i et necessitem!

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.