Barcelona, te’n recordes?: La Fontana amb les persones refugiades

cartell docu bòsnia 1 - fontana v2

En el marc de la setmana La Fontana amb les persones refugiades, el Grup de Treball de Bòsnia del Consell de la Joventut de Barcelona organitza la projecció del documental “Barcelona, te’n recordes?” gravat i editat pel mateix Grup de Treball. La projecció tindrà lloc el proper 20 de juny a les 19h a l’Espai Jove La Fontana.

Aquest documental preten recordar el paper de Barcelona durant la guerra de Bòsnia i posar sobre la taula els reptes que tenim al davant. La situació continua sent molt fràgil i des del Grup de Treball es buscar poder reorganitzar-se per tal de recordar i de transmetre a les més joves de la ciutat el llegat d’aquells anys de solidaritat institucional i ciutadana.

Volem fer visibles les ferides actuals de la postguerra, trencar el silenci mediàtic i treballar la memòria històrica plegades.

T’hi apuntes?

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Capgirem el món! Arriba l’edició primaveral per la Justícia Global
Hibai Arbide, Alane D. Chaparro, Alaadine Azzouzi, Safia El Aaddam i molt més a la sego ...
Justícia global
Crida a participants: visita d’estudi a Bòsnia i Hercegovina
El grup de treball de Memòria Col·lectiva del CJB es prepar ...
Justícia global
El CJB i el Consejo Municipal de Juventud de Cali ens agermanem!
03 de maig del 2022, Cali, Colòmbia. Aquest passat 26 d’abril s ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.