Descobreix les entitats guanyadores dels Premis #BarnaJove 2022!

#BarnaJove 2022

Un any més el CJB hem volgut premiar mitjançant els Premis #BarnaJove projectes de col·lectius i associacions de joves de la ciutat. Aquest any, a més, els premis han renovat el seu format per facilitar la feina a les entitats juvenils.

A continuació, us presentem els projectes que el jurat ha consensuat com a guanyadors dels Premis #BarnaJove 2022:

Primer premi: ‘Consolidació de l’Esplai Perifèrik al barri de la Verneda’.

El primer premi, amb una dotació de 750€, és pel projecte ‘Consolidació de l’Esplai Perifèrik al barri de la Verneda’ de l’Esplai Perifèrik. Tenen per objectiu garantir la continuïtat de l’Esplai al territori després de la finalització del programa Baobab i així, garantir l’accés al lleure educatiu dels infants i joves del barri, on no hi ha tradició, ni facilitats ni recursos per fer néixer per inèrcia un cau o esplai.

Segon premi: ‘Conversas Barcelona‘.

El segon premi, amb una dotació de 500€, és pel projecte ‘Conversas Barcelona’ de l’Associació que duu el mateix nom. La finalitat principal del projecte és crear un espai de conversa i discussió on les persones joves es puguin sentir còmodes i compartir dubtes, experiències i projectes. Així, és un espai d’acció comunitària per fomentar el diàleg col·lectiu i on poder discutir diferents temes de forma respectuosa, democràtica i participadora.

Tercer premi: ‘Una biblioteca transformadora’ de l’Esplai Espurna

El tercer premi, amb una dotació de 250€, és pel projecte ‘Una biblioteca transformadora, de l’Espai Espurna. El projecte consisteix en la creació d’una biblioteca on hi hagi contes per a totes les edats que tinguin un rerefons sobre eixos d’opressió o altres temes que treballen a l’esplai. L’objectiu és que els infants puguin agafar llibres els dissabtes i endur-se’ls a casa, ser un espai tranquil per als infants que així ho prefereixin i, per últim, un espai d’on treure recursos per fer activitats de temes concrets.

El jurat dels #BarnaJove 2022

  • Sandra Salvador: Assessora de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació
  • Guillem Simó (Adala): Ex-membre de Cau del Besòs.
  • Pol De La Torre: Comissionat per al Youth Act! del CJB

Les entitats guanyadores faran la presentació dels seus projectes i rebran el premi formalment a la Lali Jove d’aquest febrer! Ens veiem a la Lali?

Ens veiem l’any vinent amb més i encara millor associacionisme!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Busquem voluntàries per al Punt Lila de la Lali Jove 2023!
Arriba una nova edició de la Lali Jove, La Festa Major Associativa que ...
CJB Participació
23 de març: 54ª Assemblea General Ordinària del CJB!
Un any més, arriba l’Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell de la Jovent ...
Participació
Les demandes del CJB per a les eleccions municipals del 2023 #VolemSerhi
Les eleccions municipals són una oportunitat que l'associacionisme juv ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.