Busquem voluntàries pel Punt Lila de la Lali Jove!

Arriba una nova edició de la Lali Jove, La Festa Major Associativa que es promou des del CJB durant les festes de Santa Eulàlia de Barcelona. Aquest any se celebrarà el dissabte 23 d’abril al Moll de la Fusta. 

Des del CJB i de manera conjunta amb el Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) estem organitzant el Punt Lila de l’esdeveniment i estem fent una crida a persones sensibilitzades que vulguin participar-hi de manera voluntària. Apostem per incorporar la perspectiva feminista en tot l’esdeveniment i que el Punt Lila no sigui una acció aïllada, sinó una estratègia d’abordatge col·lectiu i comunitari de les agressions masclistes per tal d’abolir-les, fer-les visibles i evitar normalitzar-les. 

La participació en el Punt Lila serà d’un torn de 2-3 hores, i el format serà o bé a la mateixa carpa del punt lila, o bé fent de parella itinerant, per informar i sensibilitzar sobre les agressions masclistes i LGBTIfòbiques. Per a fer-ho, s’ofereix una formació prèvia a càrrec del CJAS que us permetrà conèixer i aprofundir en la gestió i desenvolupament d’un punt lila.

Pensem que tant la formació com la participació del Punt Lila poden ser de gran interès per a aquelles entitats juvenils que tot just comenceu a organitzar esdeveniments amb perspectiva feminista, ja que és a partir de l’experiència quan es tenen en compte les consideracions i passos a seguir a l’hora d’organitzar un esdeveniment amb perspectiva feminista. A més, l’acompanyament professional del CJAS facilitarà que pugueu adquirir coneixements, eines i experiència amb relació a la gestió de Punts Lila

Ens agradaria molt comptar amb vosaltres!  

Podeu enviar un correu a dretscivils@cjb.cat!

Altres notícies i posicionaments relacionats

No results found.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.