Capgirem el món! Arriba l’edició primaveral per la Justícia Global

Hibai Arbide, Alane D. Chaparro, Alaadine Azzouzi, Safia El Aaddam i molt més a la segona edició de “Capgirem el món. Revoluciona’t per la Justícia global”.

Donat l’èxit de participació a l’edició anterior, i amb la voluntat de continuar apropant la Justícia Global a les persones joves, el CJB organitzem juntament amb Lafede.cat i el Consell de Nacional de la Joventut (CNJC) una segona edició. Aquesta vegada es planteja en dues fases: per una banda, quatre converses durant el mes de maig entre un jove influencer i una persona activista i experta en drets humans sota el lema “Edició Primavera 2021”, i per l’altra, un concert per la Justícia Global, al desembre. Amb les converses es pretén conèixer la realitat i les vulneracions dels Drets Humans aquí i arreu, a partir d’experiències personals i col·lectives, per tal de promoure la participació activa i crítica de les noves generacions.

Programació

Organitzem quatre converses a través del canal de twitch.tv/capgirem cada dimecres del mes de maig a les 19 hores.

  • 05/05 – L’Ahmed Ettanji, periodista sahrauí d’Equipe Media i la Maria Bouabdellah, periodista i creadora de continguts parlaran del cas d’expoli del Sàhara Occidental.
  • 12/05 – L’Hibai Arbide, advocat i corresponsal a Grècia per Telesur i la Marta Rosique, diputada de Jovent Republicà al Congreso, parlaran sobre activisme digital contra l’extrema dreta
  • 19/05 – L’Alane D. Chaparro, activista trans i sindicalista de la COS i la Ramia Chaoui, activista i creadora de continguts, conversaran sobre transfòbia i drets laboral.
  • 26/05 – La Safia El Aaddam, comunicadora i impulsora de #votaesunderecho i l’Alaaddine Azzouzi, periodista i col·laborador de la Directa i a Crític, parlaran sobre el racisme i el dret a vot.

Tota la informació sobre la campanya, i el repositori de les converses,  es troba al web Justiciaglobal/capgirem.

Al desembre: concert per la Justícia Global

I, a més, per celebrar el Dia Internacional dels Drets Humans, al desembre organitzarem un concert per la Justícia Global.

Informació sobre cartell, lloc, horari i compra d’entrades properament als nostres webs i a les xarxes de Lafede.cat, del CJB i CNJC.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Res a oblidar! Taller sobre memòria col·lectiva i activisme ciutadà
Conèixer el nostre passat, les lluites i revolucions històriques, les victòries, els ...
Justícia global
“El jovent hem de tenir un paper cabdal en l’elaboració de la memòria col·lectiva” Espai Rasprava
Els processos memorials, que conformen la memòria històrica o col·lectiva, són una o ...
Justícia global
“Capgirem el món”, revoluciona’t per a la justícia global amb el CJB
Lafede.cat, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Jov ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.