Capgirem el món! Arriba l’edició primaveral per la Justícia Global

Hibai Arbide, Alane D. Chaparro, Alaadine Azzouzi, Safia El Aaddam i molt més a la segona edició de “Capgirem el món. Revoluciona’t per la Justícia global”.

Donat l’èxit de participació a l’edició anterior, i amb la voluntat de continuar apropant la Justícia Global a les persones joves, el CJB organitzem juntament amb Lafede.cat i el Consell de Nacional de la Joventut (CNJC) una segona edició. Aquesta vegada es planteja en dues fases: per una banda, quatre converses durant el mes de maig entre un jove influencer i una persona activista i experta en drets humans sota el lema “Edició Primavera 2021”, i per l’altra, un concert per la Justícia Global, al desembre. Amb les converses es pretén conèixer la realitat i les vulneracions dels Drets Humans aquí i arreu, a partir d’experiències personals i col·lectives, per tal de promoure la participació activa i crítica de les noves generacions.

Programació

Organitzem quatre converses a través del canal de twitch.tv/capgirem cada dimecres del mes de maig a les 19 hores.

  • 05/05 – L’Ahmed Ettanji, periodista sahrauí d’Equipe Media i la Maria Bouabdellah, periodista i creadora de continguts parlaran del cas d’expoli del Sàhara Occidental.
  • 12/05 – L’Hibai Arbide, advocat i corresponsal a Grècia per Telesur i la Marta Rosique, diputada de Jovent Republicà al Congreso, parlaran sobre activisme digital contra l’extrema dreta
  • 19/05 – L’Alane D. Chaparro, activista trans i sindicalista de la COS i la Ramia Chaoui, activista i creadora de continguts, conversaran sobre transfòbia i drets laboral.
  • 26/05 – La Safia El Aaddam, comunicadora i impulsora de #votaesunderecho i l’Alaaddine Azzouzi, periodista i col·laborador de la Directa i a Crític, parlaran sobre el racisme i el dret a vot.

Tota la informació sobre la campanya, i el repositori de les converses,  es troba al web Justiciaglobal/capgirem.

Al desembre: concert per la Justícia Global

I, a més, per celebrar el Dia Internacional dels Drets Humans, al desembre organitzarem un concert per la Justícia Global.

Informació sobre cartell, lloc, horari i compra d’entrades properament als nostres webs i a les xarxes de Lafede.cat, del CJB i CNJC.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Capgirem el món: celebrem el Dia del Drets Humans a la Model
La tarda del 10 de desembre arriba la segona edició presencial de la campanya 
Justícia global
Vídeo | Congrés Juvenil Català pel Sàhara Occidental
Dissabte 12 de març va tenir lloc el Congrés Juvenil Català pel Sàhara Occidental!
Justícia global
Diàleg Barcelona – Colòmbia amb Gabriela Posso, Consellera Presidencial per la Joventut de Colòmbia
Busquem a joves colombianes que visquin a Barcelona o Catalunya!

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.