Comença el viatge d’intercanvi amb Bòsnia!

Mostar_October_2010_-_panoramio

Ahir va començar el viatge d’intercanvi a Bòsnia que organitzem en col·laboració amb l’EUROM – European Observatory on Memories!

Des d’ahir i fins el proper dilluns, un grup de joves de Catalunya descobrirà la història de Bòsnia de la mà d’un altre grup de joves bosnians. L’objectiu d’aquest projecte és parlar i reflexionar sobre la història i realitat actual de Bòsnia a través de visites a diferents organitzacions i institucions de Sarajevo, Mostar i Srebrenica com el Youth Initiative for Human Rights, l’associació Mothers of Srebrenica, l’Association Education Builds Bosnia&Herzegovina o el Museu d’Història de Bòsnia i Herzegovina.

Aquest nou grup de joves se sumarà al Grup de Treball de Bòsnia, des d’on se seguiran organitzant diferents activitats de sensibilització per tal de recuperar la memòria històrica del conflicte dels Balcans a Barcelona.

Algunes fotos del primer dia!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Revoltades: Amèrica Llatina des d’una mirada jove, queer i feminista
Ens trobem en un moment on el replantejament de les dinàmiques de cooperació tradicion ...
Justícia global
Pau i joventut: Quins punts de trobada?
Pau i joventut estan prenent camins massa separats? Des del
Justícia global
Una delegació del CJB visitarà Colòmbia del 18 al 26 de novembre
L'objectiu de la visita és replicar les sessions del projecte i ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.