Comença el viatge d’intercanvi amb Bòsnia!

Mostar_October_2010_-_panoramio

Ahir va començar el viatge d’intercanvi a Bòsnia que organitzem en col·laboració amb l’EUROM – European Observatory on Memories!

Des d’ahir i fins el proper dilluns, un grup de joves de Catalunya descobrirà la història de Bòsnia de la mà d’un altre grup de joves bosnians. L’objectiu d’aquest projecte és parlar i reflexionar sobre la història i realitat actual de Bòsnia a través de visites a diferents organitzacions i institucions de Sarajevo, Mostar i Srebrenica com el Youth Initiative for Human Rights, l’associació Mothers of Srebrenica, l’Association Education Builds Bosnia&Herzegovina o el Museu d’Història de Bòsnia i Herzegovina.

Aquest nou grup de joves se sumarà al Grup de Treball de Bòsnia, des d’on se seguiran organitzant diferents activitats de sensibilització per tal de recuperar la memòria històrica del conflicte dels Balcans a Barcelona.

Algunes fotos del primer dia!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Des de la Plataforma pel Sahara commemorem la resistència del Poble Sahrauí
La Plataforma pel Sàhara a Catalunya commemorem avui la llui ...
Justícia global
“El jovent hem de tenir un paper cabdal en l’elaboració de la memòria col·lectiva” Espai Rasprava
Els processos memorials, que conformen la memòria històrica o col·lectiva, són una o ...
Justícia global
Presentem: La joventut saharaui i l’ocupació del Sàhara Occidental
El CJB té el plaer de presentar-vos l’informe El espejismo de los Derechos Human ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.