Nova concentració Prou Feminicidis

Dilluns 20 de desembre a partir de les 18:00h serem a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, fent de manera col·laborada la última concentració de rebuig als feminicids de l’any de la Plataforma Unitària Contra la Violència de Gènere.

A les 18:00h ens acompanyarà el col·lectiu Pirulís, una plataforma d’artistes que reivindica l’ús lliure de les columnes publicitàries com a espais d’expressió artística i manifestació. Així, crearem plegades un cartell de denúncia contra les violències masclistes.

A les 19:00h, durant la concentració, rendirem homentatge a les 3 dones assassinades a mans de les seves ex-parelles aquest mes de desembre així com recordarem a totes les assassinades aquest any 2021.

També serà un espai de denúncia dels feminicidis com a punta de l’iceberg de les violències sexuals i de la complicitat de les institucions i els poders públics, a través de la creació artística col.lectiva dinamitzada pel col.lectiu Pirulís.     

Necessitem trobar respostes col.lectives a les violències masclistes que continuen assassinant-nos: sororitat, autodefensa feminista, teixir aliances i apoderar-nos com a joves.                     

T’esperem a la plaça dilluns 20!

Com pots mostrar el teu rebuig?

  • Vine presencialment a la plaça!
  • Segueix el directe d’instagram o youtube a @prouviolencia
  • Posa un llaç lila ben visible a la finestra o balcó!
  • Comparteix aquesta informació amb els teus contactes i fem taca d’oli
Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Formació en feminismes: Batolla el Masclisme!
Arriba una nova edició del 
Feminismes i LGTBI+
Revisem juntes el protocol de violències masclistes del CJB
Us convidem a la sessió de revisió del protocol de violències masclistes del ...
Feminismes i LGTBI+
Sortim al carrer contra els feminicidis!
Data: Dilluns 18 de setembreHora: a pa ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.