Coneix a les guanyadores dels Premis #BarnaJove 2021!

Un any més el CJB ha celebrat el seus premis a l’associacionisme de Barcelona en què reparteix 2.000€ entre les guanyadores.

En el context actual, on la pandèmia de la covid-19 segueix present al dia a dia de l’associacionisme, aquests premis volen ser un reconeixement a les entitats juvenils i al seu paper clau en la dinamització comunitària de la ciutat.

Enguany, el primer premi, amb una dotació de 700€, és per al Cicle Cultural Artista o Musa (vol1), de l’associació Artista o Musa. Aquest és un espai de participació cultural i comunicació amb les artistes i la societat en què durant tres dies es donen a conèixer artistes locals i emergents al públic.

El segon premi, amb una dotació de 600€, és per a l‘associació SNT4EVER, una assocació juvenil formada pel col·lectiu d’skaters que patina a la Plaça dels Països Catalans que té per objectius mantenir l’espai d’skate situat davant de l’Estació de Sants, dinamitzar el futur espai patinable, crear vincles amb la resta d’entitats i persones del barri, visibilitzar la cultura urbana als centre educatius així com empoderar els joves de la plaça a nivell formatiu i laboral.

El tercer premi, amb una dotació de 400€, és per al Festival Kapura (Festival d’Autoconeixement per a Joves) de l’associació Kapura. El Festival va ser un punt de trobada en què a partir de diferents tallers les joves van poder treballar l’autoconeixement i compartir-ho amb el grup. Així, s’exploren models d’oci alternatiu.

Per últim, el quart premi, dotat amb 300€, és per l’Agrupament Escolta Ramon Llull i el seu projecte de celebració del seu 95è aniversari. El seu projecte es durà a terme al llarg de l’any aprofitant diverses dates assenyalades habituals.

Des del CJB desitgem molta sort i encerts a les entitats guanyadores i les entitats participants!

L’entrega dels premis es durà a terme durant la celebració de la Lali Jove, la festa major associativa, el 2022!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Què pensen els partits? Eleccions municipals 2023
Per saber què pensen els partits que es presenten a les eleccions municipals del 2023, ...
Participació
Premis #BarnaJove 2021: Obrim la convocatòria!
Obrim la convocatòria per la 8a edició dels Premis #BarnaJove! < ...
CJB Participació
58a Assemblea General Ordinària
Aquest és un espai web on trobareu tot allò que fa referència a l’Assemblea General ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.