Feminisme gitano: antigitanisme patriarcal en un sistema paio i capitalista

xerrada gitanismes

Des del Consell de la Joventut de Barcelona organitzem la xerrada Feminisme gitano: antigitanisme patriarcal en un sistema paio i capitalista, el proper dimarts 16 d’octubre a les 18h a la Lleialtat Santsenca.

Tindrem amb nosaltres a la Sílvia Agüero, gitana, activista i feminista que ha escrit articles a diferents mitjans de comunicació com Pikara Magazine o Eldiario.es sobre feminisme, antigitanisme, lactància, violència obstètrica i infinitat de temes més.

Precisament podrem parlar amb ella de l’opressió que viuen les dones gitanes, trencar tòpics i estereotips racistes i masclistes, en un espai distés a través d’un debat participatiu on tothom podrà dir la seva.

NOVETAT! Per aquest acte oferim canguratge, un servei gratuït sota demanda per cuidar els infants que ho sol·licitin. Per fer-ho, només heu d’omplir aquest formulari!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Batolla el Masclisme per a homes!
Arriba una nova edició del Batolla el Masclisme! El cicle formatiu e ...
Feminismes i LGTBI+
8M: Les joves associades no ens aturem
Sortim als carrers contra el masclisme: tanquem!
Feminismes i LGTBI+
Aquest 8 de març, i la resta de l’any, ens veiem als carrers!
Aquesta setmana farà un any que vivim en pandèmia i que les nostres vides han canviat ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.