Formació en Perspectiva LGBTI per a entitats juvenils (4ª Ed.)

Des del Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils i el Consell de la Joventut de Barcelona tornem a organitzar la formació en perspectiva LGBTI per a entitats juvenils, que ja va per la seva tercera edició. La formació abordarà la diversitat afectivo-sexual i de gènere des d’un punt de vista feminista i queer, amb l’objectiu de que totes les entitats tinguin els coneixement necessaris per aplicar els conceptes d’inclusivitat al seu pla de treball. Per fer-ho, s’impartiran sessions teòriques de la mà d’entitats especialitzades en la temàtica i, a més, es faran activitats més pràctiques per aplicar a la realitat allò que s’ha aprés.

cartell formació LGBTI 2018

Aquest curs sorgeix de la identificació de mancances en perspectiva LGBTI+ a l’organització i activitats de les entitats membre del CJB. Aquestes mancances poden mantenir allunyades a les persones amb diversitat afectivosexual i de identitat i expressió de gènere en no sentir-se respectades i/o representades tant a l’estructura de les entitats com a l’enfocament de les seves activitats i espais de trobada. Per aquest motiu, és necessari crear una comunicació i un ambient còmodes per a totes les persones independentment de les seves condicions.

  • Cosulta els continguts i el formulari d’inscripcions al web del CRAJ!
Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Batolla el masclisme: formació feminista per a col·lectius juvenils
Com podem incorporar la perspectiva feminista en el dia a dia de la nos ...
Feminismes i LGTBI+
Jornades ‘Eines feministes per a l’organització col·lectiva’
Feminismes i LGTBI+
Itinerari formatiu en feminismes i LGBTI+: Batolla el Masclisme!
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.