Jornades ‘Eines feministes per a l’organització col·lectiva’

Inscripcions obertes

Segona jornada organitzada per la xarxa d’entitats de primer i segon nivell que treballem per aconseguir canvis organitzacionals feministes, tant a les nostres entitats com en les organitzacions sòcies i entorn proper.

La jornada constarà de dos moment diferenciats: un diàleg inspirador amb les companyes de Las Dignas (El Salvador), i sessions de treball i intercanvi d’experiències amb entitats juvenils, cooperatives i solidàries entorn als factors facilitadors i reptes en els processos de transició organitzativa pro-equitat.

La xarxa Transicions feministes és un espai viu del que actualment formem part Lafede.cat, la Comissió d’Economies Feministes de la Xarxa d’Economia Solidària (XES) de Catalunya, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Cercle d’Economies Feministes de Coòpolis-Ateneu Cooperatiu de Barcelona

Altres notícies i posicionaments relacionats
Feminismes i LGTBI+
Setmana de la Dissidència Afectivo-Sexual i de Gènere 2021
Defensar la dissidència és, per força, defensar els drets humans. Defensar el dret a ...
Feminismes i LGTBI+
Itinerari formatiu en feminismes i LGBTI+: Batolla el Masclisme!
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB ...
Feminismes i LGTBI+
Batolla el masclisme: formació feminista per a col·lectius juvenils
Com podem incorporar la perspectiva feminista en el dia a dia de la nos ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.