La nostra presidenta parla sobre joves i estigmatització amb la COVID19

Ann Desola, membre d’AJEC i presidenta del CJB, ha parlat recentment en un article sobre l’estigmatització de les persones joves a la crisi de la COVID19 i la quarantena.

Captura de pantalla 2020-07-21 a las 11.31.54

A l’article de TOT Barcelona, on apareixen altres persones entrevistades com ara la consellera Alba Vergès o el regidor Albert Batlle, s’analitzen les causes dels nous rebrots i per què els mitjans i les institucions culpen especialment les persones joves.

“No hem estat més irresponsables que la resta de col·lectius”, defensa la presidenta del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), Ann Desola.

Llegeix aquesta i altres declaracions a TOT Bcn.

Altres notícies i posicionaments relacionats

No results found.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.