Les entitats del CAB aproven la resolució “En defensa de l’associacionisme” presentada pel CJB

El passat 6 d’abril es va celebrar, a Cotxeres de Sants, l’Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell d’Associacions de Barcelona (CAB). Durant l’AGO es van votar diferents acords i resolucions que marcaran les línies del funcionament del CAB durant el proper any.

El Consell de la Joventut de Barcelona vam presentar la resolució “En defensa de l’associacionisme” que va ser aprovada per la majoria de les entitats assistents a l’assemblea, sense cap vot en contra. Aquest posicionament pretén demanar un major reconeixement de l’associacionisme per part dels agents socials, econòmics i polític de la ciutat, i un suport i atenció diferenciada a l’acompanyament que reben altres projectes d’emprenedoria i economia social i solidària que, per les seves característiques, tenen necessitats diferents a les de les associacions.

Per altra banda, a l’AGO del CAB també es va efectuar el canvi de junta. Enguany el Consell de la Joventut de Barcelona, que hem format part de la junta del CAB des dels seus inicis, hem deixat el nostre lloc per donar pas a l’entrada d’altres entitats de la ciutat. Tot i deixar la junta, des del Consell de la Joventut de Barcelona seguirem treballant colze a colze amb les entitats del CAB i participant en projectes conjunts amb l’objectiu de potenciar i millorar el teixit associatiu de Barcelona.  

Altres notícies i posicionaments relacionats
CJB
El Consell de la Joventut de Barcelona lamenta la pèrdua de la Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran
El Consell de la Joventut de Barcelona lamenta, un cop més, la supressió ...
CJB
El CJB condemna els empresonaments dels consellers i conselleres del govern de Catalunya
Des del Consell de la Joventut de Barcelona rebutgem l’ordre de presó in ...
CJB
En defensa de la llibertat d’expressió i contra la criminalització del jovent
La recent entrada a presó de Pablo Hásel pels delictes d’enaltiment del terrorisme i ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.