L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat!

El Consell de la Joventut de Barcelona organitza l’acte “L’estat de la joventut a debat: Sacsegem la ciutat”, un debat amb els regidors i regidores dels diferents grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona on es posaran sobre la taula diferents temes que afecten a la joventut de la ciutat. L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 22 de febrer, a les 19h al Centre Cultural La Farinera del Clot.

La taula de debat comptarà amb la presencia de Raimond Blasi, de Convergència i UnióMarilén Barceló, de CiutadansMontse Benedí, d’Esquerra Republicana de CatalunyaCarmen Andrés, del Partit Socialista de CatalunyaMaria Rovira, de la CUP Capgirem BarcelonaBoris Valls, del Partit Popular, i Pau González de Barcelona En Comú, encara per definir. El contingut del debat es dividirà en tres blocs: Participació, associacionisme i espai públicEmancipació: habitatge, ocupació i formació; i Drets: Barcelona com a ciutat acollidora i inclusiva.

Les preguntes de cada bloc s’enfocaran a definir el futur pla director de polítiques de joventut de la ciutat, encara per fer, i estaran emmarcades en les demandes de les entitats juvenils sobre diferents temàtiques recollides en el llibre Sacsegem la ciutat: reivindicacions de les associacions juvenils per a Barcelona.

Un cop abordats els tres blocs, s’obrirà un espai de debat on el públic tindrà molt a dir. Durant tot l’acte estarà disponible una urna on els i les assistents podran ficar les seves preguntes, que es llegiran en aquest espai. A més, també ens podreu fer arribar les vostres preguntes a través de les xarxes utilitzant el hashtag #sacsegemplajove.

Altres notícies i posicionaments relacionats
CJB
Convocatòria de la plaça de tècnic/a de projectes d’Educació i Territori del CJB
Des del Consell de la Joventut de Barcelona obrim la convocatòria laboral per presentar-se a la plaça de tècnic/a de pro…
CJB
El Consell de la Joventut de Barcelona celebra la seva 53a Assemblea General Ordinària a l’Ateneu Popular de 9 Barris
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) va celebrar el passat dissabte, 17 de març, la seva 53a Assemblea Gene…
CJB
14J: AGE i Trobada d’Entitats 2024!
Aquest pròxim 14 de juny celebrarem una Assemblea General Extraordinària (AGE), així com una Trobada d'Entitats per treb…

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.