Pau i joventut: Quins punts de trobada?

Pau i joventut estan prenent camins massa separats? Des del Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) veiem com l’activisme juvenil actual no sembla identificar-se en el pacifisme de les generacions anteriors. El moviment de pau no mobilitza especialment a les joves; les preocupacions i codis juvenils podrien prendre’s més en consideració en el si del moviment; la participació juvenil no hi està ben integrada i les organitzacions de pau tenen dificultats per arribar a audiències més joves.

És per això que organitzem dues sessions de debat i treball per tal d’abordar aquesta problemàtica i buscar punts de trobada entre la joventut i el concepte de pau.

  • Sessió 1: dimarts 13/12 de 19.00h a 21.00h (amb sopar gratuït a l’acabar), a la sala Marieta de l’Espai Jove La Fontana.
    • Amb la participació d’una quinzena de joves (espai no intergeneracional). Edats compreses entre els 16-35 anys.
  • Sessió 2: dijous 15/12 de 17.00h a 19.00h, a la sala polivalent de l’Espai Avinyó.
    • En el marc del Consell Municipal de Cooperació; espai intergeneracional on convidem de forma àmplia a organitzacions de pau i socials.

Pots inscriure’t al debat en aquest enllaç: Formulari d’Inscripció als Debats de Pau.

Aquesta iniciativa es realitza en conveni amb la Direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona, i compta amb la participació de l’ICIP i el Centre Delàs.

Si tens dubtes o vols contactar amb nosaltres per qualsevol cosa, pots fer-ho escrivint a global@cjb.cat o fent un whatsapp al 652 87 89 72 (Jordi).

pau i joventut
Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Xerrem a la fresca del vot per a tothom!
...
Justícia global
Presentació pública del projecte Youth Act! Joves en lluita per la justícia global
Aquest dijous 17 de juny el CJB, conjuntament amb l’SCI i la cà ...
Justícia global
Capgirem el món! Arriba l’edició primaveral per la Justícia Global
Hibai Arbide, Alane D. Chaparro, Alaadine Azzouzi, Safia El Aaddam i molt més a la sego ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.