Fontana By Night

 El Fontana By Night és un esdeveniment que té lloc dues vegades a l’any a l’Espai Jove la Fontana. Les entitats del grup de treball ‘Univers Alternatiu’ generen una proposta d’activitats amb diferents entitats aliades de Barcelona. En aquestes jornades hi ha jocs de taula, rol, projeccions, concerts i tallers. Acostuma a haver-hi una edició a l’hivern, al febrer; i una altra a l’estiu, al juliol. 

Ludoteca de jocs de taula del Fontana by Night

Objectius:

  • Oferir una alternativa d’Oci Nocturn diferent del model hegemònic de festa per als i les joves de Barcelona.
  • Visibilitzar la feina que fan les entitats de l’àmbit de cultura per tal de reconèixer les seves activitats com a necessàries i part de la nostra cultura.

Amb la intenció d’oferir una proposta d’oci alternatiu nocturn a la ciutat de Barcelona, les entitats que formen part del grup de treball comencen a treballar en l’esdeveniment mesos abans. Es reuneixen una vegada cada tres setmanes per tal d’organitzar i coordinar les activitats previstes.

L’última edició, que va tenir lloc el passat 26 de febrer. Va ser la novena edició i la primera presencial després de la pandèmia. Va arreplegar a 100 joves de la ciutat de Barcelona que van gaudir de diferents activitats durant la tarda-vespre-nit d’aquell dia.

Altres projectes destacats
Justícia global
Colòmbia
El CJB amplia la seva xarxa de cooperació internacional amb l’inici d’un projecte n ...
Emergència climàtica
IV Congrés “El transport públic és cosa de dones”
Un any més l’Associació per a la Promoció de ...
Salut
Jornada de Politització de Malestars
Les jornades s’organitzen per plantejar la necessitat de posar en comú difere ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.