Aquest llibre s’edita en el marc dels 25 anys del CJB (2005), un llibre que serveix per fer un merescut reconeixement a una joventut compromesa, generosa i amb ambició per fer un món millor i una Barcelona millor. Poques ciutats poden presumir com Barcelona de tenir un Consell de la Joventut amb la vitalitat, la força, la frescor i més de 25 anys de trajectòria com a espai de trobada i intercanvi entre les associacions, promovent la participació juvenil, l’associacionisme i actuant com a altaveu i interlocutor de les propostes de la gent jove.

Altres publicacions relacionades
Participació
Ja pots consultar el diari de la nostra 55ª AGO on trobaràs tota l’activitat que hem dut a terme des del CJB així com des de l’equipament i serveis que gestionem: Espai Jove La Fontana, Punt InfoJOVE Gràcia i Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ).
Participació
Document que pretén fer un seguiment i avaluació de les polítiques públiques de joventut que s’han elaborat a nivell municipal durant el 2016 i el 2017.
Participació
L’Informe sobre l’Estat de la Joventut, presentat pel Consell de la Joventut de Barcelona(CJB), destaca que una cinquena part del total de persones aturades són joves.
Participació
Resum de la memòria i els projectes del CJB i els serveis que gestiona: Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils (CRAJ), Espai Jove La Fontana i el PIJ Gràcia.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.