Es busca sang fresca!

Nova edició de la guia Es busca sang fresca! aquest cop amb continguts actualitzats, nou disseny i format de plegable. En aquest plegable podreu resoldre tots els vostres dubtes sobre les donacions de sang. En aquest nou recurs editat pel CJB trobareu informació sobre què és la sang, els seus components, els diferents grups sanguinis, el procés pel qual passa la sang un cop es fa la donació o els criteris d’exclusió, entre d’altres. Finalment l’interior del plegable conté un seguit de preguntes freqüents que t’ajudaran a donar resposta a totes les vostres preocupacions a l’hora de fer una donació de sang.

Any de publicació de la guia: 2017

Altres publicacions relacionades
Salut
Idees de consells per a planificar millor els àpats i fer compatible el fet de dinar fora de casa amb una alimentació saludable. 
Salut
Relatoria de la jornada Polititzem els malestars! en què col·lectivament vam posar sobre la taula les causes estructurals d’aquestes problemàtiques i opressions per poder desindividualitzar els nostres malestars i prendre consciència que tenen causes socials. 
Salut
De drogues n’hi ha moltes i provoquen efectes molt diversos. Si t’ha passat pel cap consumir-ne alguna, o si tan sols tens curiositat per saber millor de què va tot això, aquesta guia et pot servir per resoldre alguns dubtes

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.