¡Parlem de.. Alimentació Responsable!

T’has plantejat mai el que menges? Els aliments que consumeixes en el teu dia a dia poden tenir un impacte social i ambiental diferent en el teu entorn i també en la teva pròpia salut. En aquesta guia trobaràs informacions bàsiques per tal de conèixer què són els aliments de temporada, els productes transgènics o les cooperatives de consum i et donarem alguns consells que et poden ser útils per al teu dia a dia!

Aquesta guia va publicar-se l’any 2014.

Altres publicacions relacionades
Salut
Guia on s’explica com treballar la pròpia salut mental dels i les joves i una segona part on s’exposa com treballar la salut mental amb les persones que ens envolten.
Salut
Una situació de bullying és un conflicte que afecta a tothom. Siguis víctima, persona agressora o observadora, esperem que aquesta guia t’ajudi a identificar i afrontar situacions de maltractament entre iguals.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.