¡Parlem de.. Alimentació Responsable!

¡Parlem de.. Alimentació Responsable!

¡Parlem de.. Alimentació Responsable!

T’has plantejat mai el que menges? Els aliments que consumeixes en el teu dia a dia poden tenir un impacte social i ambiental diferent en el teu entorn i també en la teva pròpia salut. En aquesta guia trobaràs informacions bàsiques per tal de conèixer què són els aliments de temporada, els productes transgènics o les cooperatives de consum i et donarem alguns consells que et poden ser útils per al teu dia a dia!

Altres publicacions relacionades
Salut
Relatoria de la jornada Polititzem els malestars! en què col·lectivament vam posar sobre la taula les causes estructurals d’aquestes problemàtiques i opressions per poder desindividualitzar els nostres malestars i prendre consciència que tenen causes socials. 
Salut
Informació sobre què és la sang, els seus components, els diferents grups sanguinis, el procés pel qual passa la sang un cop es fa la donació o els criteris d’exclusió, entre d’altres.

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.