Respon l’enquesta sobre associacionisme juvenil a Barcelona!

Des del Consell de Joventut de Barcelona i el Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils estem elaborant un informe sobre l’estat de l’associacionisme juvenil de base comunitària de la ciutat.

Per això, estem compartint una enquesta entre les entitats per recollir en quin estat us trobeu. Les preguntes van amb relació a tres eixos: espais dignes, espai públic i comunitat. És ràpid d’omplir!

🟢 Per què aquest informe?

Fa dos anys que elaborem informes anuals sobre l’estat de les entitats juvenils de cada un dels districtes (podeu consultar-los a la web de territori del CJB). En aquests informes de districte hem pogut identificar necessitats, circumstàncies i demandes comunes que volem plasmar conjuntament en un informe de ciutat; fent d’aquest una eina de treball, politització i visibilitat de l’associacionisme juvenil de base comunitària de la ciutat de Barcelona.

🟠 A qui va dirigit?

A les associacions i col·lectius juvenils de base comunitària, és a dir, joves que s’organitzen voluntàriament amb una finalitat d’implicació col·lectiva a l’entorn i de transformació dels barris. Sempre liderats i gestionats per persones joves.

*Si ja heu participat dels informes del vostre districte aquest any, no cal que ompliu l’enquesta. Aquesta enquesta va dirigida a les entitats que encara no han participat dels informes. 

🟣 Quan es presentarà l’informe?

Es presentarà el 18 de novembre en una jornada de trobada entre les entitats juvenils dels diferents districtes on esteu convidades! Més endavant traurem més informació sobre l’acte. 
🤔 Si teniu algun dubte, podeu contactar amb nosaltres per whatsapp al 652 25 27 25 o per correu a territori@cjb.cat.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Territori
Jornada de presentació de l’informe sobre l’estat de l’associacionisme juvenil de Barcelona
Més enllà de la foto, del postureig i de la precampanya electoral, hi ha  ...
Territori
Els 15 compromisos de la regidoria de Sants-Montjuïc amb les entitats juvenils!
El passat 24 de febrer les entitats juvenils de Sants-Montjuïc i el CJB ens van reunir ...
Territori
Estat de l’associacionisme juvenil al districte de Sant Andreu
El CJB, i en concret a l’àmbit de Territori, treballem en la detecció de les necessi ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.