Reviu en vídeo la primera sessió del cicle Revoltades!

Títol: Fem front al volunturisme, repensem el model de cooperació

La sessió va girar entorn de quin és el panorama del voluntariat internacional abans i després de la crisi desencadenada per la Covid-19 a escala global, quin és el paper del voluntariat internacional en aquest context, com les entitats s’adapten a la nova realitat i quines són les estratègies que s’han de posar en marxa per organitzar voluntariats transformadors.

Coneixes el cicle Revoltades?

twitterevoltades

El cicle Revoltades! es planteja com a una oportunitat per crear sinergies entre l’activisme local juvenil i activistes internacionals sobre problemàtiques locals que tenen efectes globals i que són conseqüència de l’estructura del model actual. D’aquesta manera, podem sensibilitzar les persones joves sobre models de desenvolupament alternatius que siguin sostenibles amb el planeta i que es basin en la una distribució material i econòmica social i equitativa, així com en la preservació del medi ambient.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Reviu les converses instagram de Capgirem el món!
Lafede.cat, el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) i el Consell Nacional de la Jov ...
Justícia global
XABIBA DESPERTA: Congrés juvenil català per la llibertat del Sàhara Occidental
Dissabte 12 de març arriba la primera edició del Congrés Juvenil Català ...
Justícia global
Barcelona, te’n recordes?: La Fontana amb les persones refugiades
...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.