Reviu en vídeo la primera sessió del cicle Revoltades!

Títol: Fem front al volunturisme, repensem el model de cooperació

La sessió va girar entorn de quin és el panorama del voluntariat internacional abans i després de la crisi desencadenada per la Covid-19 a escala global, quin és el paper del voluntariat internacional en aquest context, com les entitats s’adapten a la nova realitat i quines són les estratègies que s’han de posar en marxa per organitzar voluntariats transformadors.

Coneixes el cicle Revoltades?

twitterevoltades

El cicle Revoltades! es planteja com a una oportunitat per crear sinergies entre l’activisme local juvenil i activistes internacionals sobre problemàtiques locals que tenen efectes globals i que són conseqüència de l’estructura del model actual. D’aquesta manera, podem sensibilitzar les persones joves sobre models de desenvolupament alternatius que siguin sostenibles amb el planeta i que es basin en la una distribució material i econòmica social i equitativa, així com en la preservació del medi ambient.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Relats des de Bòsnia
Aquella matinada d’abril el sol es va trobar amb un obstacle insospitat en el seu cam ...
Justícia global
Vídeo | Congrés Juvenil Català pel Sàhara Occidental
Dissabte 12 de març va tenir lloc el Congrés Juvenil Català pel Sàhara Occidental!
Justícia global
Comença el viatge d’intercanvi amb Bòsnia!
...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.