Reviu l’entrega dels Premis #BarnaJove 2019!

El Consell de la Joventut de Barcelona va organitzar, el passat divendres 13 de desembre a l’Espai Jove La Fontana l’entrega dels Premis BarnaJove 2019, la 6ª edició dels premis de l’associacionisme juvenil de la ciutat.

premisbanner

A partir de les nou del vespre i just després de la Trobada d’entitats del CJB, es va iniciar l’entrega dels premis presentada per la presidenta del Consell, Ann Deosla, i el vicepresident, Luis Fernández. Durant l’acte es va recordar els tres projectes que van guanyar l’edició anteriors: la Bossa de Formadores de Casals de Joves; Sàhara Dempeus de l’entitat homònima; i el projecte Juguem Totes, dedicat a la inclusió de les dones en els esports masculinitzats.

A més, la Marta Rosique, diputada per ERC al Congrès, va dedicar unes paraules a totes les persones assistents posant en valor que les persones joves realitzin projectes i accions comunitàries a través de la seva participació en el teixit associatiu de la ciutat amb l’objectiu de transformar i millorar la ciutat on viuen. També va ser-hi present el Pau Gonzàlez, en representació de la Regidoria de Drets de Ciutadania i Participació.

l'AE l'Avenc recollint el seu Premi Barnajove

Enguany, el primer premi ha anat a parar al projecte #elnoucaudelPoblenou, de l’Agrupament Escolta L’Avenc. Un projecte que porta l’educació en el lleure a un barri on no hi havia aquesta opció.

El segon premi d’aquest any ha sigut pel projecte Jocs per tothom, de les entitats ALC Stronghold, Santsniggurat i les JUP. Una iniciativa que busca adaptar jocs de taula i rol per a persones amb discapacitat visual.

Per acabar, el tercer premi el va guanyar La Trivial, revista universitària, pel seu projecte de debat sobre temes d’actualitat entre l’estudiantat universitari.

Després de l’entrega de premis es va oferir un pica-pica per totes les persones assistents, entitats juvenils, representants polítics i professionals de la joventut. 

Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Et vas perdre la #FuckingAGOman? Reviu-la al nostre web!
El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) va celebrar el passat dissabte, 19 de setem ...
Participació
Connecta’t a la Fontana by Night VI: edició on-line
La COVID19 no podia aturar-nos i hem decidit treure endavant una edició més de la Font ...
Participació
Premis #BarnaJove 2021: Obrim la convocatòria!
Obrim la convocatòria per la 8a edició dels Premis #BarnaJove! < ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.