Teixint experiències COOP

banner coop

El Consell de la Joventut de Barcelona, junt amb la cooperativa l’Esberla, organitzem l’acte Teixint experiències COOP, un espai creat amb l’objectiu de reflexiona entorn el paper de les persones joves a l’Economia Social i Solidària, el camí que han de recórrer aquests projectes de cooperatives i les traves i sorpreses que es troben en aquest camí. Per fer-ho, comptarem amb les experiències de les següents cooperatives:

Durant l’acte es presentarà la guia Feu-vos COOP, un nou recurs creat amb l’objectiu de donar algunes pistes a l’hora de constituir una cooperativa, però no només des del punt de vista formal i burocràtic (que també) sinó des de la pròpia experiència posant en valor els aprenentatges, explicant trucs i consellS. Finalment, també projectarem els vídeos Mites de l’emprenedoria, uns clips curts on reflexionem sobre els estereotips que envolten a la figura de la persona emprenedora a través de la veu d’alguna d’elles.

Us esperem a tots i totes a Còopolis (Ateneu cooperatiu) l proper dilluns 28 de maig a partir de les 19h.

Altres notícies i posicionaments relacionats
Emancipació
Ens veiem al Saló de l’Ocupació per parlar de gènere i associacionisme
El CJB, juntament amb els sindicats juvenils Acció Jove i Avalot, ...
Emancipació
Habitatge en destrucció! Parlem d’habitatge, joventut i precarietat
Estàs farta del coliving, el nesting, el trabacaciones i altres mots neoliberals per ma ...
Emancipació
Comunicat envers la mort d’un treballador de Glovo
El passat dissabte a la nit va morir en un accident laboral un repartidor de l’empresa ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.