Tornen els premis #BarnaJove! (amb format renovat!)

El CJB us presentem una edició renovada dels premis BarnaJove! Sabem que el finançament és una necessitat de les entitats, però que les muntanyes de burocràcia fan que, moltes vegades, acabem deixant passar aquestes oportunitats…

És per això que, enguany, només hauran d’entregar el projecte formal els projectes guanyadors!

Com funcionaran els #BarnaJove aquest 2022?

  • Presentar-se als premis: Per a presentar-se als premis, les entitats haureu de fer-ho amb un formulari curt, en què explicareu qui sou, per què voleu fer aquest projecte, què voleu aconseguir i amb quins recursos preveieu implementar-lo! (Del 3 de novembre al 4 de desembre).
  • Les entrevistes: Dels projectes que es presentin, el jurat en seleccionarà els 10 millors per a fer una entrevista d’uns 10-15 minuts presencial per conèixer el projecte més profundament. (Dimecres 14 de desembre)
  • La selecció: Després de les entrevistes, el jurat seleccionarà els projectes guanyadors. La resolució dels premis es durà a terme el 19 de desembre. Les entitats guanyadores hauran de presentar el document del projecte i podran comptar amb el suport del CRAJ per a redactar-lo.
  • El premi consta d’una dotació econòmica de 1.500€ a repartir entre 3 projectes premiats.

La dotació econòmica mínima de cada premiat serà de 250 € i la dotació màxima de 750 €. Aquesta dotació serà especificada a partir dels criteris d’avaluació (consultar les bases) i del pressupost del mateix projecte.

Inscripcions

Abans d’omplir el formulari, necessari per presentar el vostre projecte als premis, és important que llegiu detingudament les bases dels Premis #BarnaJove que trobareu a continuació. Si teniu qualsevol dubte o qüestió us podeu adreçar a barnajove@cjb.cat

BarnaJove
Altres notícies i posicionaments relacionats
Participació
Les demandes del CJB per a les eleccions municipals del 2023 #VolemSerhi
Les eleccions municipals són una oportunitat que l'associacionisme juv ...
Participació
La Lali Jove, la Festa Major Juvenil i Associativa de Barcelona, es consolida i omple el Moll de la Fusta
El Consell de la Joventut de Barcelona va organitzar el passa ...
CJB Participació
23 de març: 54ª Assemblea General Ordinària del CJB!
Un any més, arriba l’Assemblea General Ordinària (AGO) del Consell de la Jovent ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.