Una delegació del CJB visitarà Colòmbia del 18 al 26 de novembre

Colombia

L’objectiu de la visita és replicar les sessions del projecte internacional Youth Act! a Cali

En el marc del Youth Act!, una delegació del Consell de la Joventut de Barcelona, formada per membres de l’equip tècnic i participants del procés participatiu, visitarà Cali (Colòmbia) del 18 al 26 de novembre per replicar les sessions del projecte conjuntament amb el Consejo Distrital de Juventud (CDJ) de Cali. 

El Youth Act! és un procés participatiu que posa en diàleg 90 joves de Barcelona, Cali (Colòmbia) i Natzaret (Palestina) al voltant de les seves reivindicacions envers l’espai públic. En les sessions que es duran a terme a Cali es dialogarà amb moviments socials i institucions públiques calenyes per aprofundir en el procés d’incidència política iniciat des del CDJ de Cali. 

Des del CJB seguim amb la voluntat d’apropar-nos, conèixer i teixir aliances amb els diferents col·lectius de base i juvenils de Cali amb l’objectiu d’enfortir el camí pel dret a la ciutat. Alhora, treballarem per posar en comú les lluites juvenils que comparteixen Barcelona i Cali, amb l’objectiu de compartir experiències i estratègies. 

També, i continuant amb la voluntat d’incrementar el nivell d’incidència política del projecte, ens reunirem amb els nous regidors de la municipalitat de Cali sorgits de les darreres eleccions locals. Tanmateix, també ho farem amb la finalitat de traslladar les demandes juvenils de la diàspora colombiana a Barcelona a les institucions colombianes. 

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Presentem: La joventut saharaui i l’ocupació del Sàhara Occidental
El CJB té el plaer de presentar-vos l’informe El espejismo de los Derechos Human ...
Justícia global
Pau i joventut: Quins punts de trobada?
Pau i joventut estan prenent camins massa separats? Des del
Justícia global
Conferència Sàhara Rise als campaments de refugiats de Tinduf
El CJB present a la conferènc ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.