Xerrem a la fresca del vot per a tothom!

cartell xerrada vot per tothom

Vols conèixer el context actual del dret a vot de les persones estrangeres? Saps què és la plataforma Votxtothom? Vols saber quin paper podem jugar com a joves i com a entitats per fer incidència i comunicar la situació del dret a vot de les persones estrangeres?

El proper dimecres 4 de juliol a les 19h ens veiem a la rambla del Raval (al costat del gat de Botero) per parlar d’una vulneració de drets que ja fa dècades que es dóna: la manca del dret a vot a per a totes les persones. Coneixerem més de prop les reivindicacions i el manifest de la Plataforma Vot x Tothom i farem un role-playing amb totes les participants per il·lustrar la situació que es viu actualment i com podem fer-li front!

Vine i suma’t al moviment per aprovar el dret a vot per a tothom, una eina imprescindible per revertir el racisme institucional i social, i construir una ciutadania més justa!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Relats des de Bòsnia
Aquella matinada d’abril el sol es va trobar amb un obstacle insospitat en el seu cam ...
Justícia global
Crònica d’un viatge a Bòsnia-Herzegovina
Justícia global
Revoltades: Amèrica Llatina des d’una mirada jove, queer i feminista
Ens trobem en un moment on el replantejament de les dinàmiques de cooperació tradicion ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.