Xerrem a la fresca del vot per a tothom!

cartell xerrada vot per tothom

Vols conèixer el context actual del dret a vot de les persones estrangeres? Saps què és la plataforma Votxtothom? Vols saber quin paper podem jugar com a joves i com a entitats per fer incidència i comunicar la situació del dret a vot de les persones estrangeres?

El proper dimecres 4 de juliol a les 19h ens veiem a la rambla del Raval (al costat del gat de Botero) per parlar d’una vulneració de drets que ja fa dècades que es dóna: la manca del dret a vot a per a totes les persones. Coneixerem més de prop les reivindicacions i el manifest de la Plataforma Vot x Tothom i farem un role-playing amb totes les participants per il·lustrar la situació que es viu actualment i com podem fer-li front!

Vine i suma’t al moviment per aprovar el dret a vot per a tothom, una eina imprescindible per revertir el racisme institucional i social, i construir una ciutadania més justa!

Altres notícies i posicionaments relacionats
Justícia global
Violència sexual com a arma de guerra
...
Justícia global
Comença el viatge d’intercanvi amb Bòsnia!
...
Justícia global
Presentació pública del projecte Youth Act! Joves en lluita per la justícia global
Aquest dijous 17 de juny el CJB, conjuntament amb l’SCI i la cà ...

Gran de Gràcia, 190 2a planta
08012 Barcelona
Tel. 932 37 22 85
cjb@cjb.cat

El CJB publica periòdicament recursos i guies pràctiques de temàtiques interessants per a les entitats. Les trobareu classificades per àmbits de treball.

Vols estar informat de les nostres notícies i posicionaments a través del bulletí?

Actualment el Consell de la Joventut de Barcelona està format per un total de 82 entitats membres, adherides o observadores.

Som la plataforma d’associacions i col·lectius que representem la joventut organitzada de Barcelona, treballem en xarxa per promoure l’associacionisme, generem discurs sobre les problemàtiques i inquietuds de les persones joves i contribuïm a aportar propostes i construir alternatives.