Notícies

Ja podeu presentar-vos als Premis #BarnaJove 2020!

15 octubre 2020

Obrim la convocatòria per la 7a edició dels Premis #Barnajove, en aquesta ocasió en un acte virtual degut a les circumstàncies sanitàries.

premss

Des del  CJB volem premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats i associacions juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2020 a la ciutat de Barcelona. A més, en aquesta ocasió, volem premiar també projectes que hagin tingut especial rellevància en el marc de la covid19, i per això, donem més premis que mai!

Els premis

Els projectes guanyadors comptaran amb les següents retribucions:

 • Una dotació econòmica de 2.500€ a repartir entre 5 projectes premiats.
  3 per noves iniciatives en qualsevol dels àmbits en què treballa el CJB
  2 dotacions a projectes que donin resposta a la situació derivada per la COVID-19

La dotació econòmica mínima de cada premiat serà de 300€ i la dotació màxima, de 1.000. Aquesta dotació serà especificada a partir dels criteris d’avaluació (consultar les bases) i del pressupost del mateix projecte.

 • Una dotació en serveis i recursos del CRAJ i l’Espai Jove La Fontana

S’estableix una segona dotació en recursos per a 3 projectes premiats més. La dotació per aquests tres premis serà en format de vals de 50 euros per gastar en serveis ofertats pel CRAJ (lloguer d’equips de so, màquines de xapes, carpes, etc) i l’Espai Jove la Fontana (lloguer de sales). 

Inscripcions

Abans d’omplir el formulari, necessari per presentar el vostre projecte als premis, és important que us llegiu detingudament les bases dels Premis #BarnaJove que trobareu a continuació. Si teniu qualsevol dubte i/o qüestió us podeu adreçar a barnajove@cjb.cat

 • Bases dels premis Barna Jove 2020
 • Termini de presentació de projectes: 22 de novembre a les 23:59h
 • Heu d’omplir i enviar el formulari que apareix a continuació
 • Heu d’enviar l’Acord de junta i la Memòria descriptiva del projecte a barnajove@cjb.cat
 • Entrega de Premis: divendres 11 de desembre

Formulari d’inscripció


Envieu la documentació

Envieu la memòria del projecte i l’acord de la junta al correu: barnajove@cjb.cat

Contingut relacionat